AktivityArchív

Leadership training care – Mládež Slovenského Červeného kríža

Do programu Leadership training care som bol vybratý na základe odporúčania miestnej organizácie Mládeže SČK. Bol som prekvapený že som bol vybratý a zo začiatku som nevedel, čo mám od kurzu očakávať, no bol som pripravený naučiť sa niečo nové.

Cestou v autobuse do Mlynčekov, kde sme bývali, sme sa už rozprávali každý s každým aj napriek tomu, že sme sa skoro nikto nepoznali. Už v prvý večer som sa cítil ako doma, začali sme so zoznamovaním. Celé dni sme mali prednášky týkajúce sa líderstva, efektívnej komunikácie, feedbacku a najefektívnejšej spolupráce so skupinou. Tieto prednášky dopĺňali rôzne aktivity na osvojenie si nových vedomostí. Práca v jednotlivých skupinách nám pomohla využiť v praxi veci, ktoré sme sa naučili a takisto nám upevňovala vzťahy medzi sebou. Každý večer sme sa aspoň chvíľu bavili o našich súkromných životoch, či už medzi sebou alebo aj s lektormi. Týchto päť dní ubehlo ako voda, zrazu sme boli ako jedna veľká rodina, ktorá bola odhodlaná a namotivovaná využiť naše nové znalosti.

Odchádzal som s mnoho pocitmi no ešte viacerými vedomosťami. Som veľmi vďačný, že som mohol ísť a zažiť aj takúto skúsenosť.

Oliver Šlosár, 2.A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.